Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Десподов: Даваме всичко за България, добър колектив сме

Спорт

Десподов: Даваме всичко за България, добър колектив сме

Десподов: Даваме всичко за България, добър колектив сме - Tribune.bg

Капитанът на националния ни отбор благодари на публиката на "Христо Ботев"

Капитанът на България Кирил Десподов беше доволен от успеха с 1:0 над Северна Ирландия, за който той вкара победния гол преди почивката. Крилото на ПАОК обеща, че отборът ни ще направи всичко възможно да спечели и следващото си домакинство срещу Люксембург и се надява публиката, която подкрепя "лъвовете" днес отново да напълни трибуните.

"Всички бяхме на ниво, добре изигран мач особено през първото полувреме. Много се нуждаехме от тази победа, благодаря на публиката. Пловдив е футболен град, едно голямо "Благодаря" от целия отбор"

"Доста търсихме гола през първото полувреме, а и първия мач. Днес също две греди, създадохме положения и радостно е, че едно от тях влезе. Второто полувреме излязохме малко по-прибрани, не пресирахме напред и им дадохме инициативата. Справихме се добре, а дори можехме да вкараме втори гол. Ще направим всичко възможно да победим Люксембург. Надявам се да дойдат отново много хора, ние даваме всичко за България, добър колектив сме и се надявам да завършим първи в групата".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети